Жизненное

                * * *

Напаўзае хваля на хвалю –
раз -
     бі -   
       ва -
          ец -
            ца!
А душа паратунку шукае –
раз-
        ры -
               ва-
                ец-
                ца!
Паміж крыкам і нематою,
Паміж радасцю і тугою,
Паміж роднымі і сябрамі,
Паміж крыўдай і спачуваннем.
Напаўзае  хваля адчаю,
То душа паратунку шукае
…Між жыццём і нябесным раем.      
         
               * * *


Рецензии