Ти розквiтнеш...

Я тобі, Україно,
Шлю свій щирий привіт.
Ти у мене єдина,
На увесь білий світ!

Ти мені, наче мати -
Ти зростила дітей.
Ти душею багата,
Ти не зла до людей!

Наймиліша, найкраща -
Все це знаєш сама...
Чом же плачеш ти, нащо?
Що спокою нема?

Що недобрая доля,
Знов, спіткала тебе?
Скількі знесла ти болю...
Та усе це мине!

Ти розквітнеш, в любові,
Здіймеш крила свої
І не литимуть крові,
Більше, діти твої!


Рецензии