Я бажаю вам...

Ви серця поєднали по волі,
Для будови нової сім*ї -
Я бажаю вам щастя і долі,
Тож, приміть, привітання мої!

Хай же будуть відношення щирі
І відверті, стійкі почуття.
Побажаю вам жити у мирі,
І у парі все довге життя!

Хай не буде розлучень між вами -
Завжди разом, у ногу ідіть...
Хай ваш шлюб розцвітає з роками,
Буде радісна кожная мить!

Хай оселю минають тривоги,
Дай вам, Боже, кохати й прощать...
Хай вам рівними будуть дороги -
Не хворіть, не губить, не страждать!


Рецензии