Бажаю, щоб вогник не згас

Я дуже щаслива за вас
І хочу вас благословити.
Щоб вдалим був день цей і час,
Щоб діток зуміли зростити.

Хай стукають поруч серця.
Хай душі страждання не знають.
Хай радісним буде життя,
Хай доля квітчає розмаєм!

Бажаю сім*ю вберегти -
Прощать, цінувать, розуміти.
До старості разом дійти
І діток разом одружити!

Бажаю, щоб вогник не згас -
Ярких почуттів і любові...
Щоб міцним був шлюбу каркас -
На сильній, надійній основі!


Рецензии