Однокласники

У   ЦЕНТРІ     БІЛОЗІР"Я
У  "ФЕНІКС"    КАФЕ-БАРІ,
МИ ЗУСТРІЧ ОДНОКЛАСНИКІВ
НЕДАВНО       ВІДЗНАЧАЛИ.

КОЛИШНІХ   ОДНОКЛАСНИКІВ
ЗІБРАЛОСЬ       НЕБАГАТО,
АЛЕ  ДЛЯ  ВСІХ ПРИСУТНІХ
БУЛО  ЦЕ  СПРАВЖНЄ СВЯТО.

ПИЛИ    СПИРТНІ    НАПОЇ
І   СМАКУВАЛИ     СТРАВИ,
РОЗПОВІДАЛИ, ЯК   ЖИВУТЬ,
І   ЯК,  У   КОГО СПРАВИ.

ЗГАДАЛИ ТАКОЖ ВСІХ, КОГО,
УЖЕ  В    ЖИВИХ    НЕМАЄ,
І  ЖАЛКУВАЛИ, ЩО   ЖИТТЯ,
ТАК  ШВИДКО     ПРОЛІТАЄ.

А ХТО НА ЗУСТРІЧ НЕ ПРИЇХАВ,
БО  ОБМАЛЬ В  НЬОГО    ЧАСУ,
ЩЕ ПОЖАЛКУЄ,  ЩО   НЕ   БУВ
РАЗОМ  З  КОЛИШНІМ  КЛАСОМ.


Рецензии