***

Ми стільки раз з тобою зустрічались
і стільки раз ти був лиш мій!
але дороги розминались,
а в серці залишався біль

Ми стільки раз з тобою зустрічались!
моя душа була у забутті
тобі я щиро посміхалась,
а ти залишив сум мені

Ми стільки раз з тобою зустрічались
і стільки раз ти був лиш мій
але дороги роз'єднались,
а в серці залишився біль

04.04.2007


Рецензии