Спогад про Маму

Сумно так ще в житті не бувало.
Гірко так ще не бУло мені.
Ти пішла, тебе хмари сховали...
Вслід дивлюся, матусе, тобі.
       
  Заспівай, заспівай мені, мамо!
  Пісню ту, що в дитинстві, колись...
  Я згадав, я згадав тебе, мамо!
  Ті слова, ти казала колись-
  Я згадав, я згадав тебе, мамо!
  Ті слова, ти казала: "Молись".

Бо в житті слів пісень мені мало,
Бо без тебе, матусю, щемить.
Близька й рідна мені ти так стала
І в житті пісня вже не дзвенить.

Сумно так ще в житті не бувало,
Гірко так вже не буде мені.
Ти пішла, тебе небо сховало...
Вслід радію, матусе, тобі.
               
                Leo N. Dec. 4, 2015


Рецензии
Очень трогательные и проникновенные строки о маме, о том, как её не хватает.Знаю это по себе...Боль неуёмная в груди, когда хочется прижаться к маминому плечу, посоветоваться с нею, а её нет рядом и уже никогда не будет...Утешает одно, что мамы наши ушедшие слышат нас и молятся за нас с небес... С добром.

Раиса Верич Попова   23.12.2016 09:03     Заявить о нарушении