Украинский Гарик 188

Український Ґарик 188

За мотивами І. Губермана

І зґвалтована, й амбітна,
і пом'ята як перина,
Влада трошечки вагітна,
але каже, що невинна.


   Владислав Красса
"Тисяча із Хвостиком".


Рецензии