подякуй...

…іронія життя у кожній розраді, як і розлуці, коли більше нічого немає значення
окрім того, як тобі, так само і ти залишаєшся винний усім друзям і не знайомим,
навіть самому Богу… все, що мав, маєш, чи матимеш діли у тандемі із Розумом…
і нехай усе інше зачекає, але тільки не зізнання у Любові…
дозволь закохатися собі, закохатися у тебе…
хоча б за те, що ми є не забувай Дякувати Бога!..


Рецензии
Цікава думка.... Цікавий текст...

Артур Грей Эсквайр   05.07.2016 03:20     Заявить о нарушении
Вдячеий Вам Артуре за оцінку... З повагою Віктор...

Виктор Сурженко   07.07.2016 05:17   Заявить о нарушении