не полон Вiчнiсть - Воля!..

…не ховайся від світу,
не буди в душі страх…
Світ не грішний на втіху
нами дихає час!..

у години свободи
птахом в тиші душа
горизонтами долі
мчить на сповідь щодня…

розкажи про минуле,
незабутнє з тобою…
що було, більш не буде –
не моли в Бога спроби…

тінь чужа, перелітна
в усамітнену мить
відбирає повільно
сили мріями жить…

безнадія – ворожка
робить винним тебе.
Віра в себе солодка,
й серце б’ється твоє!..


Рецензии