Колы вам пачка нарахуе,

Узважыш сынка влад

Любви целительная сила.
Чево ж ты сделала для нас!..
Вчера узнал я, шо скотына
Зажэрла фш сваю маць.

Да-да. Не нада дажэ й ныц нам.
Бо мы ж развёлсь-та с Рачк.
А прожил с ней каль 30 рик аж.
И шо тыпэр? Ны й плач?

Да. Был палач бо ж ля сымйи я,
А ны во той Баран ш…
Шо влад влупыв бы й батька Тигра.
Кабы да не баГА Й.

У вобщым, мы-то рукы вмылы з.
И вылыз я нормальн
Почти шо ны ж с сфойий могылы.
Бо миг бы й шыло в салк.

Потом но шо… тюрма. Бо шызы
Вменяемы ву псарнь.
О гэтак о тыпэр в Росии:
СимЮ зашыв? Здрав падл!

Да!.. спомныш фсэ ф скотивни мылый.
Ныц срак ны пудтырав
Ны Кабану, ны тэщы. Львыщы
Ля мни ж прыпэрлы твар.

… Тыпэркы следство. Паразиты
Сыба й ответять влад?
Бо ж даж до Сашманых прытирЛысь
Швагеркы Дурака.

И можуть зарэ шо  зробыты.
Спыхнуты на пынька фсь.
Бо пару раз наве2в Дыка.
Ну, й да, вин жыв, как над!

Но знав чы я свою судьбыну.
Да нет наверняка зь.
Бо казкы, шо я трохы в Чыслах,
Вазьмозьна, разьбыравсь.

Колы ж родылась та вырдына
На попцы шэ й Стрылка?
От ф том-то й кнопка заржавила:
Пуд Марсом Повнь была.

Вночи ж хто з жывоточка прындытьць.
Н-да, прынц. А ны ваш враг.
И було сказано в звыздзи тый:
Шыхуйся хутко в ямк!

Бо 29 гарна цыфра ж.
Ув раж гаж вас фсекда.
И й от: Восьмака, Янус, вздыбыв
Ф7 шэрсць до потолка.

Така бо датка Ян.
Пырыд судом стань, Стас!
Артём бо ж ны твоя была б судзьба ф Тамарк.
Чей Арс шэ крэпчэ стальк.

Ну, выбыраты трэга жь мэньня.
А ны – шо сэрцэ скаж.
Ну, й на: Уран дал фсратц.
Раху бо ны й було ву матк.

… ах, АртэМида-Артымыдка!
Артачыця чы 2.
А Ё чыё с Чыцьвёрк?
Но фсё фсугубиць Квокш.

Пардон. Леци да ойц свавольн…
Бо в сон хтось не прыходзе ш вжо.

... ось скикы лунных хвайных квиток.
Чы прамо Сонц в ромашц?
Гадайтэ на Купальечка


Рецензии