***

Синє- синє небо
Вiтер знов мовчить...
А в менi ганебно
Голос твiй кричить

Я тебе не чую
Я забула хто ти
Не тебе цiлую,
А того, напроти

Свiт перевернувся
Птицi не летять
Чому ти вiдвернувся...
Рокiв тому п'ять


Рецензии