Цвiте кохання

Малює осінь барвисте диво.
Любов неначе осіння злива.
Сердець єднання, вогонь бажання.
Мов хризантема цвіте кохання.

Ми вдвох з тобою, як лебедята.
Летим назустріч - несуть крилята.
В твоїх обіймах горю зорею.
Я хочу бути лише твоєю.

Як доля світла - рушник весільний.
Для нас сьогодні цей вальс осінній.
Мене у танці ведеш красиво.
Малює осінь барвисте диво.


Рецензии