Цi кольори, рудi i золотавi

Ці кольори, руді і золотаві,
Ці кольори Любові крізь роки
Не додають ні зиску, ані слави,
Але дарують Радість Чистоти…

Ці кольори, яскраві, соковиті,
Ці кольори найтонших почуттів
Уявою і дійсністю прошиті
Й відпущені у легковірність слів…

Ці кольори духмяної оздоби,
Ці кольори пригірклого смаку
Виводять Світ із стану не-Свободи,
Звільняють Долі від хмільного сну…

Ці кольори, червоні і червлені,
Ці кольори достиглої краси
І Вічністю й Життям благословенні
У Людях, і у Небі, й на Землі…

Ці кольори, то вітряні, то мокрі,
Ці кольори, настояні в Душі,
Єднаються в тепло, у щем, у спокій
І у Любов Осінньої пори…

30.10.2015


Рецензии