***

Цудоўнае вясновае надвор'е. Такая цёплая прывабная раніца. Прырода паступова прабуджаецца і пачынае жыць сваім жыццём.Сонечныя праменьчыкі гарэзліва граюць на галінках дрэў.Людзі прачынаюцца і пачынаюць бегчы хто куды.
                ~Мітусня. Шум. Звыклае гарадское жыццё.~
Ніхто нават не запавольвае крок і не захапляецца прыгажосцю вясновага дзянька.
Вось выйшла маленькая дзяўчынка .Не спяшаючыся, яна ідзе і зацікаўлена глядзіць навокал.Яе душа паступова зліваецца з прыродай.
                ~ Знайсці незвычайнае ў звычайным-проста.~
Прыбываючы ў сумным настроі,яна раптам заплакала.Вакол яе закружыліся салаўі і заспявалі сваю душэўную песню.
                ~Шчасце паўсюль,але ніхто яго не заўважае.~


Рецензии