Басня Про ненаказуемую наглость

Басня Пра беспакаранае нахабства )))
Распачынаю бойку з глупствм, з нахабствм і агідным тым занудствам, што не даюць раскрыцца дабрыні, што перад носам зачыняюць дзверы , а следам кпіны, здзекі, таптуны ўсякія, і брудны ўшчэнт язык цябе , знянацку, раптам ...пасылае на х@й.
Разумным словам і разважлівай размовай... ага, мо лепш у лыч , ды з правай, потым зноў і зноў... дабіць бы як такіх казліц з казламі... палепшыць каб жыцця свайго ўмовы )))
Ці следаваць , ці не майму ўжо сённяшняму крэда - то справа кожнага... інакш не ўбачым Перамогі


Рецензии