Зiзнання

На песню Океан Ельзи "Така, як ти".

Не можу жити я без тебе.
Для мене ти одна така
Ти - ніжна ніч, ти - наче з неба
До мене уві сні зійшла.
О, як люблю тебе, як мрію,
Що будем разом ми завжди!
Моя любов, моя перлина,
Навіки в серці тільки ти...

осінь, 2015 рік


Рецензии