Учасники АТО

Прибуває потяг у Шевченко,
він привіз учасників АТО,
за" РОШЕН" й багатства поросенка
положив життя багато хто.

Без очей,без ніг,без рук-каліки
рідні зустрічають,як героїв,
пенсій їх не вистачить на ліки,
завтра будем свідками з тобою.

БОЖЕ,що здітьми ти натворила,
матерями проклята війна?
обпалила молоді їх крила,
ні кінця,ні краю їй нема.

Це політиків чужа війна,гібридна,
і не ждіть від них за це подяки
все їм із трибун високих видно,
та проблеми наші їм до С-@-И.

30 ЧЕРВНЯ 2016 РОКУ.


Рецензии