***

Ти людина, ти віриш у краще,
І зараз ти можеш усе.
Для когось ти вже найкращий,
Але не для себе лише.

Ти звичайно усе розумієш,
Що попереду ціла путь.
І завтра ти вже не зумієш
Сьогоднішній день повернуть.

Не важливо, що може сьогодні
Ти пусте місце, ніхто.
Пам'ятай, друже, ти не в безодні,
Ти всього лише їдеш в метро.

Ти мрієш, і це вже чудово,
Та мало лиш вірить в казки,
Не буде завжди кольорово,
І це маєш знати ти.

Пам'ятай лиш одне,- здобути
Може лиш той, хто не мав.
Тож зумій, хоча б спробуй не бути
Ти там, де учора бував


Рецензии