Дождусь судьбу

Що понад річкою зелена лепеха,
Чом в мене,людоньки,доленька нелегка?
(перший рядок програється,другий повторюється словами)

Що в молоді літа  одна зосталася,
Чом же мені лиха доля досталася?
( як і в 1 куплеті)
 
А вже мої сини й пари собі знайшли,
Дай хоч їм ,Боженьку,щоб щасливіш жили.
(як і в 1 куплеті)

В саду калини кущ кетяги похилив,
Разом іх м"ятою душу мою зігрів.
(як і в 1 куплеті)

А журавель собі тихо поскрипує,
У криниці пита,чом вдова схлипує?
(як і в 1 куплеті)

А я за втіхою до липи прихилюсь,
Кращої доленьки  все ж таки я діждусь.
(як і в 1 куплеті)
 2009р.


Рецензии