То, что греет...

Сховалась зіронька,а туман стелеться,
Коли ж мій миленький , коли ж мій миленький додому вернеться.
Коли ж мій миленький,
Коли ж мій миленький,
Коли ж мій миленький
Додому ветреться.

Вже мої віченьки досталь наплакались,
А злі сусідоньки,а злі сусідоньки та й набалакались.
А злі сусідоньки,
А злі сусідоньки,
А злі сусідоньки
Та й набалакались.

Ой не журіть мене, та й люди  добрії,
Це моє сонечко,це моє сонечко зайшло за обрії.
Це ж моє сонечко,
Це ж моє сонечко,
Це ж моє сонечко
Зайшло за обрії.

Піду до річечки ,умию личенько,
Поставлю  Боженьку ,поставлю Боженьку воскову свічечку.
Поставлю Боженьку,
Поставлю Боженьку,
Поставлю Боженьку
Воскову свічечку.

Свічка горітиме,Бога проситиме:
-Ой,Боженьку,пошли,ой,Боженьку,пошли що серце грітиме.
Ой ,Боженьку,пошли,
Ой,Боженьку,пошли,
Ой,Боженку, пошли
Що серце грітиме.

2009 р.


Рецензии