А зорi величезнi зовсiм близько

А зорі величезні зовсім близько…
Навшпиньки – і дотягнешся рукою…
Бач, Небо опустилось низько-низько
І світиться нічною чистотою…

А зорі Світ засіяли собою…
Землі немає… Все навколо – Небо…
І Час скрипить старезною гарбою…
Чумацький стеле пухом, наче лебідь…

А зорі яскравіють безумовно,
То мерехтять, то вниз спадають стрімко…
І торжествує Тиша… Ніч бездонна…
Душа Людини в Небі теж, як зірка…

А зорі величезні зовсім близько…
Їх так багато… Тільки Небо й зорі…
Душа Любов співає, наче Пісню,
І тане в безумовнім, неозорім…

20.08.2015


Рецензии
Вишукано! Читати такі вірші, дійсно, це насолода!
Дякую, Катерино!

Татьяна Кострица-Мереуца   01.07.2016 10:46     Заявить о нарушении
Дякую за сприйняття!
Найсвітлішого!

Катерина Жебровська   01.07.2016 13:48   Заявить о нарушении