До мого капiтана...

За тобою однаково добре іти як на захід, так і на схід
Я без тебе сумую і тану так, як тане прозорий лід
Повертайся із своїх мандрів, слідкуй за моїм життям
Я на тебе давно чекаю, вже повісила білий стяг
Залишай свої старі кораблі у тих пристанях чужих
Повертайся чистими водами,  змивши сліди минулих утіх
Ти потрібен мені від початку і до останнього спільного дня
Ми і так багато втратили, коле час, як суха стерня

10.06.2016


Рецензии