Думите

Ти знаеш как
да кажеш
всичко
с няколко
прошепнати слова
в нощите,
когато колесницата
на Феб оставя
златната си диря
по Небето…
От тях
разперени крила-
за нежни сънища
ще сътворя- като воал,
обвил с Любов сърцето…
И всеки път
ще е така,
чак до мига
във който Еос
се задава-
разпиляла мрака
с впряга бял.

Странник

Художник: Стив Ханкс


Рецензии