d scream nation

-Кохання-

 Готував вечерю для коханого,
Різав буряк, а порізав зап’ястя.
Кров однакова всіх, але...
у чому різниця між моєю, й твоєю рукою?

 Від вашої тхне свавіллям!
А моя не творить насилля…

 -Ілюзіонізм-

 Багато бухають, багато нарять
вколюють голку під шкіру, інші
наркотики і секс та лайк котів
у соцмережах різноманітних…

 -Віртуальність-

 Віртуальне кохання, тваринні бажання
дай тільки привід, в обличчя плюєте.
І сльози пекучі, сусідки бабусі, що мучить
себе своїм жебракуванням, не Вас!

 -Фрустрація-

 Мої шляхи не Ваші дороги, хоча
ми єдині всі цілком бути зуміли...
Свідоме революційне єднання
Ви просрали, як іспит зрілості.

 -Похуїзм-

 Що за країна похуїстів? Зате,
чуже - це моє, - совок у крові
Чийсь інтим важливіший свого?
Ти юзаєш плітки, а сам як у збитках

 -Сублімація-

 ховаєш від всіх свої почуття.
Але ти ненавидиш їдко, бо
злоба пре з шлунку до писку!
Усе те лайно, що в житті проковтнув,

 -Рагулізм-

 готовий ригнути, як остання падлюка
у чиєсь незнайоме обличчя...
Де нація рівних, духовних, розумних?
Ви гинете у власних скрєпах!

 -Істина-

 Та виєте з болю, ховаючи волю за
алко-тютюновим життям...
У кожного в шафі по 13 скелетів,
і бозна чого, банкомат компроматів.
 
-Релігія-

 Але Всі корчать традиційно монашок. 
****ять що хороші, немов; а насправді,
самі мовите язиком Сатани!..
Поставили свічку, а за церквою ті самі похуї.

 -Соціалізм-

 Вас з покону віків їбе “хтозкимякіколи”
але вас не їбе, що на “право/лівоВи”...
І бомбить, що два хлопці крокують,
під руку але вас не бомбить…

 -Комунізм-

 Що за рік, під вашу правильну руку
тільки мати не ходила, а 666...
Лайки у контакті, срач з будь чого:
Так! - це велика є нація… [Плачу]

 -Нормальність-

 Вам в ночі спиться, коли
в москаля щось виходить
але тішить що сусід лоханувся чи здох[?]
Ні, вам легше не бачити власну мерзоту,

 а “добра справа” знущатись із інших...
Святі, блаженні, шовіністи, гомофоби-патріоти…

 -Нірвана-

 йдіть ви усі нахуй, і нехай три чорти,
у вашому вигаданому пеклі
де “боженька накажєт” їбуть вас у всі отвори.
Дискримінація - така ж “норма” як і Ви!?

 P.S. Я скоріше досягну Нірвани, ніж ви
у ваших скрєпах, чим є божественна сутність…

-29-о3-16-


Рецензии