Новейшие технологии

Новітні  технології

Відомий  технікою  Захід:
Він кожний науковий знахід
Всім пристосовує на користь,
Все робить якісно, на совість!
Він всі  досягнення  всесвітні
Вклав в технології  новітні,
Вони працюють на суспільство,
Дуже корисні  вони дійсно!

Ми з свого боку  сподівались –
До технологій приєднались!
Підніме Захід нам віднині
Рівень життя на Україні!

Та що ж нам дав хвалений Захід?
Який новий чудовий знахід
Він пропонує Україні?
Щоб ми жили квітуче нині?

Нам пропонує нову моду
Застосувати в нас нагоду,
Сланцевий добувати газ?
Козацький глузд наш ще не згас?
Несе добича газу шкоду:
Псує природу, землю, воду!
Замість садів – в нас будуть скелі,
Край перетвориться в пустелю!

На Заході є також цінні
Досягнення  інформаційні!
До них потрібно приєднатись,
Досягненнями скористатись!

Ведуть вогонь по нас прицільно
Ті  техніки інформаційні!
Люб’язно всіх нас пригортають,
Свідомість нам перевертають!!
Ті техніки нас всіх шикують,
Думками нашими керують,
Та наші  погляди формують,
З народу кіборгів готують!

Але ж ото – злочинні дії,
Так чинять ворогам злодії!
І наші  «друзі» про це знають,
Права свідомо  зневажають!

Самим навіщо воювати,
Життям своїм ризикувати?
Тож хай воюють патріоти,
Що залишились без роботи!

Тож ліпше – гроші  друкувати,
Та  козаками  керувати!
Підкинем дров для ворожби –
Нехай скубуть собі  чуби!

За що нам ворог платить гроші?
За те, що ми такі хороші?
Щоб самі ми себе гнобили,
Людей побільше перебили!

Він  платить за злочинні дії,
Які  влаштовуєм  в надії
За близький вхід до Єврораю!
На цьому ворог з нами грає!

Європа нам дає кредити!
Куди ж розумно їх подіти?
Вкласти в війну? В кордону стіну?
Борги віддати!    І  країну
Втягнути у ще більшу кризу,
Коли нема підтримки знизу.
Нема підтримки господарствам,
Виробникам, малим хазяйствам.
Нема підтримки підприємцям,
Пріоритети – іноземцям!
Ми ж будемо ще більше бідні
Тягти свої жебрацькі злидні!

Для  України то – спокута!
Валютний фонд готує пута,
Щоб  Україну  пов’язати,
Жебрацтво людям нав’язати!

Була колись Вкраїна вільна,
Тепер – країна  подневільна.
Європа рівність обіцяла,
Та пряниками пригощала!
Та замість рівності і братства
Нам одягли ярмо жебрацтва!
Ото ж бо, ненько-Україна!
Була заможна ти, єдина!
Держава ти була космічна!
Ясна, співуча. поетична!
Держава ти була всесвітня!
Тепер – колонія новітня!

                07.14р.


Рецензии