***

Лиха  біда

Лиха біда – злочинники при владі!
Біди  немає  гіршої  громаді!
Бо вони вільно коять свої справи,
Нема на них  ніякої  управи!

Для них злочинники – то люди наші чесні.
Вори й негідники, та злодії – почесні!
В пошані  всюди справи правлять гроші.
Раз гроші є – то, звісно, ви – хороші!

Закони пишуть владі  депутати.
Як  слуги. А хазяїни – магнати!
Та  влада  не виконує  закони –
У своїх справах  їм не до ікони!

В руках у них принаймні всі канали!
Газети ними скуплені, журнали.
І  служать їм сумлінно репортери,
Вигадують  усіякі  химери!

Як вірні  пси – у влади на сторожі!
Бо за химери влада платить гроші.
На  вулицях – озброєні  загони.
Для їхніх дій – неписані закони!

На всіх кутах кричать: героям слава!
Всюди  брехня  і  витівка  лукава.
З майдану пекла чорт дав, що негоже.
 То ж Європейська  демократія? –
                О  Боже!

                06. 14р.


Рецензии