В йськова присяга

Військова  присяга

Присягу  чесно  ми  приймали,
Служити  вірно  присягали
Народу  своєму,  країні,
Своїй  родині, Батьківщині!
Сон берегти  дітей  в оселях,
Мир громадян в містах і селах,
На  варті  бути  у  народу
За честь, добробут і свободу!

Та в нинішній  лихій годині
Прийшло  випробування  нині:
Нас всіх направили до сходу,
(Щоб здійснить політичну згоду?)
Там  терористи – нам тлумачать.
Прийшли – нема, та те не бачить
Високе наше керівництво…
З гармат – по місту! Просто вбивство!

Донбас  потрібно  захопити!
Та  між  панами  розділити
Всі  його  шахти  і  заводи!
У  влади, тож  свої  турботи:
Панам  заморським  обіцяли,
За  пиріжки, що  пригощали!
Обіцянку ж треба  тримати,
Борги  потрібно  віддавати!

Що діяти, куди нам дітись?
Бо треба ж нам порозумітись!
Та припинити марні втрати…
Тож закликаю Вас: Солдати!
Присяги зміст не порушайте,
Та до домівок вирушайте!

Хто ж змушував брехати СМІ –
Нехай  виконують  самі!

Хто  плани  скоює  ворожі?
Кому наш ворог платить гроші?
Хто  СМІ  настроює  лукаво?
І  все  це – Європейське право?

Тож, чи не варто  запитати
У  Вас, шановні  депутати:
При  вашій  політичній вазі
Чи  вірні  Ви своїй присязі?

Чи  дійсно  служите  народу?
Чи  не керовані  зі  сходу?
Чи  Ви  збираєтеся  згодом
Відповідать  перед  народом?

Про то народ  у Вас питає?
Бо певний сумнів з цього має!
Питання те завдати маєм,
На то і  зброю ми тримаєм!

                06.2014р.


Рецензии