Терористи

Терористи

В  Донбасі, в декількох містах
Стали  бійці  на  блок постах
Для  захисту  свого  народу,
Щоб попередить людям шкоду,
Запобігти  від  провокацій
Та різних збройних махінацій,
Бандитам  шлях  заблокувати,
Людей цивільних  захищати,
Щоб  охорону міст  тримати…
А  на  людей  тоді – гармати!
А  де ж  розумний  діалог,
Який звелів вести нам Бог?
І де ж те Європейське право?
Одна  брехня. Влада  лукаво
Бійців назвала – терористи!
Зробила це вона  навмисно.
І  проти  власного  народу –
Послала  армію  до  сходу!
Там - терористи - запевняли.
То де ж там  вибухи лунали?
Які на то підстави, факти?
Які  вони  вчинили  акти?
Давайте  владу запитаєм,
Бо фактів ми таких не знаєм!
Чи ходять вони в чорних масках,
З нацистським символом на касках,
Як оті «праві» на майдані?
Всі  влади вимисли лукаві!

Але  теракти  все  ж  були!
Так  ким же  скоєні  вони?


Хто розстріляв блок пост в Слов’янську?
По  Раді  хто стріляв в Луганську?
Ракетний  залп  із  літака,
Що  є  атака  отака?
Вчинив  трагедію  в  Одесі?
Все це  в  чийому  інтересі?
Ті, створені  в Одесі  звірства,
То – для добробуту суспільства?
Тут  терористи – не наївні, 
Працюють на державнім рівні!

Як  розібралася  з цим  влада?
Де  відповідь? Пита  громада!

В Красноармійську збройний напад
На  виборців. Чи так  Вас  Запад
Змусив поводитись з народом?
Чого ж  від Вас чекати згодом?
Красноармійськ  і  Маріуполь,
Куди  поглянь – усюди  трупи.
Чиїх рук злочин той є справа?
Таке в нас європейське право?
Всюди  кампанія  лукава!
Чи то на Болотова замах?
Так хто ж повинен у цих справах?
Хто  відповість  за це, питаєм?
Від  влади  відповідь не маєм!
Тоді  що  все  це  означає?
Влада  злочинців  покриває!

В  міста  летять снаряди знову!
Чи  Ви  при розумі, панове?
Про що  всі  акти оті  свідчать?
Терактів  тих – не  перелічить!
                06. 14р.
Хто ж тоді  справжні терористи?
Невже  оті  авантюристи,
Що нині  в  Київі  при владі
Шикують  зброю  на  параді?
Не на  війні  вони, а  в  місті,
Наказ  віддав – і  руки  чисті!
І  тих  наказів  виконавці,
Заморський владі  запроданці,
Що стрій рівняють на параді –
Присяга вірності  цій владі!
Крокують у нацистських касках,
Лице ховають в чорних масках.
Та маска чорна – всім це звісно –
І є ознака терориста!
Хто ж ті  виконує  накази?
Хто ж їм передав цю заразу?
Хто  людям  руйнував  свідомість,
Забув про честь, забув про совість?
Не відчувають  ті  падлюки,
Які  несуть  народу  муки!
Народ  терпіти  вже  не може…
Коли ж це скінчиться, о  Боже!

Європа  чи  розплющить  очі?
Чи  справді  нам  прогресу  хоче?
Почує  чи  народу  стон?
Впровадить гідність і  закон?

                09.14р.


Рецензии