Кума

Наум ще вчора згодився допомогти кумі.
Не знаючи, що в жіночки нечисте на умі.
Вже зранку він зібрався й до неї в дім припхався.
Благо, що суббота, кипить в нього робота.
Кумася все зітхає й на нього поглядає,
дає все зрозуміти, що досить вже робити.
Вже дуже її допіка, Наум уваги ж не зверта
не розуміє кум куму, нащо його позвала.
А все зробивши, відпочить він мріє,
та чарчину пропустить.
Кума так як годиться, добряче пригостила,
Наум вже під столом хропе,
як та нечиста сила.


Рецензии