Хто ты дзядзька?

Пытаюся ў дзядзькі:
-А Вы хто?
- Хто - хто? Конь у паліто!
- А політо ты дзе пашыў?
- У краме нашае купіў.
- А грошай многа заплаціў?
- Ты б у сваёй торбе не змясціў!!!
- Ну, дзядзька Конь, бывай здороў...
І раптам дзядзька як зароў:
- Які я табе Конь, ты што?!
-А хто ты?
-Конь у паліто!


Рецензии
Интересно написали Маргарита. С уважением Иван.

Иван Терёхин   26.06.2016 23:13     Заявить о нарушении