Я насправдi для всiх вiдсутня

Я неначе для всіх відсутня,
Хоч і маю приглядний вид,
Збереглась підвінечна сукня
Через двадцять щасливих літ,
І проходить життя не марно,
Не завадив коханню шлюб,
Вийшла пара з нас дуже гарна,
Ти мій відданий однолюб,
І для тебе я незабутня,
Наяву і в просторах мрій.
Тож, я справді для всіх відсутня,
Лиш крім тебе, коханий мій.


Рецензии