Бог все бачить

Бог все бачить,
Бог все знає.
Все пробачить,
Все владнає.

Не дай, Боже,
З горя вмерти, –
Лікоть зможе
Шлях підперти.

Не дай, Боженьку, молю,
На путі мені зомліти,
Кинь на доленьку мою
Кращі квіти. Кращі квіти!!!

© Copyright: Кравчук Светлана Николаевна, 2016 м. Львів

26.06.2016


Рецензии