У моря знаний нет дна... - укр

У моря знань немає дна,
пісок – це скарб скоріше,
яким і глиб, і мілина
босоті ноги тішить.

26.06.2016

Навіяно світлиною Олександра Фролова «Мрія»..


Подстрочник.

У моря знання нет дна,
песок - это, скорее, клад,
которым и глубь, и отмель
тешит босоте ноги.


Рецензии