Поштове вiддiлення

Поштове відділення працює з дев'ятої -
Мені просто зараз потрібно послати листа.
Мені саме зараз треба з тобою зв'язатися
Інакше забуду все, що хотіла сказати.

Нитками пов'язані наших долоней лінії,
Сонце світить на кожну людину однаково.
Краплями падає дощ на наші з тобою тіні,
Він сліпий, та хіба всі інші є зрячими?

Ти піднімаєш на мене очі і дивишся,
Я позбавляюсь від лінз своїх окулярів.
Нічого не зміниться, коли ти цього не зміниш.
Нічого не станеться, коли ти просто стоятимеш.

Правдиві речі не завжди мають кричати,
А вигадки дітям читають зазвичай на ніч.
З дитинства кажуть бути за когось кращими,
Та ти єдиний з ким можеш себе рівняти.

Майбутнє з минулим найнерозривніше з'єднані
І зараз - це є той вузол, що їх сплітає -
Мені просто зараз треба тебе про це попередити.
Відділення пошти працює завтра з дев'ятої.


Рецензии