Ja kivi siin raakida oskab

Ja kivi siin raakida oskab
Ja meri ka sositab vahest
Ja tuul jalle hingates ohkab
Ja puu kahiseb nende vahel

Ja kuulates neid ma nuud motlen
Miks lind ma ei ole, ei lenda
Vaid kuivanud lehtede krabin
Must mooda nii eemale lendab


Рецензии