Шпалери

КОСТЬ ПОКЛЕЇВ В СЕБЕ В СПАЛЬНІ
МИЮЧІ ШПАЛЕРИ.
ІЗ ЗОБРАЖЕННЯМИ ШАФИ:
В НІЙ ВІДКРИТІ ДВЕРІ.
КУМ ЗДИВОВАНО ПИТАЄ:
- ЧОМУ НЕ ЗВИЧАЙНІ?
АДЖЕ МИЮЧІ ВСІ КЛЕЮТЬ,
В КУХНІ, АБО В ВАННІЙ.
- А ТОМУ ЩО, ТУТ КОХАНЦІ,
В ДРУЖИНИ БУВАЮТЬ,
І ЧАСТЕНЬКО ОБ СТІНУ
НОСИ РОЗБИВАЮТЬ.


Рецензии