То певно що вiн

Якщо Господь Бог є,
То певно, що він є скотина.
Мені не треба на біса цієї трійці:
Батька, Святого Духа та Сина,
Якщо переді мною
Не будуть спалахувати твої очі
Та не буде сяйва твоєї усмішки.

Я затоплю свою подушку
Океаном гарячих сліз
Під акомпонування ночі,
Тому що твоїх рис
Вже не має зі мною поруч.

Ти навчив мене жити.
Життя куштувати на смак.
Танцювати його, як нічний львівський джаз.
Падати на траву долі,
Аби споглядати зорі,
А потім зкомкати у шар краєвиди,
Аби їх дарити.

Навчив мене,
Що немає речей поганих
Та слова "ні".
Що досвітні вогні
Незнайомого міста
Варті ночей неспаних.

І мені не треба на біса
Аніяких царів небес,
Якщо поруч
Немає тебе.

24.06 1:04


Рецензии