На Грузинском

me civi xelebiT ver mogeferebi,
me ver Segawuxeb cxelcxeli cremlebiT
verc getyvi “davrCebi”, SenTan ver viqnebi
iwyeba Rame, me mesmis sityvebi

Znelia boroti sulebis gageba ,
netav vin moigebs –Tvalebze getyoba
Tu ki gezizReba TviTmkvlelis roli,
leqsebis magivrad gamodis boli ,-

nisli da wvima –veluri tkivili,
grigalis xvewna : “CemTan xom iqnebi?!”………………………

   wavida SiSi, speqtakli damTavrda
marto xar – Sexede, geZina, gaTenda
  brma gulis locvas ver gaigebs RmerTi
marto xar
            pirveli
                da erTad erTi.


Рецензии