Дэнь 8нацатый в Лунок!

А ты-то думав, шок ни с чорт?
Хучий пый содку сь, Ёг

Луна и Марс пака дуреюць!
И мы чаво тагда – в падвал ж.
Бо й Сонца ексь не вжарыць жебый.
А мы их оп ф савок и на х.

Мое Либано! Маты свята!
Да ек жэ гато мы жывОМ…
Сусиды кажуть: здравствуй, Вася.
А мы их, да, ны й вдар рублём зь.

А вас… Ах, как до вас достатысь!
Да ведзь зе немач гараскоп
Фсекда зобачэ й на фик кампыг.
Ну, зибра выбырэ чы Моньк.

Да-да, зави7осць ныважна
А ни ат той ВенерКи сь хоць,
Шо удружае жынишка вам.
А то и, ой, ящо й любоВК!

Ну, й вот яка вона в дид Васькы.
А ты чытны наоборот.
Ну, выйдэ с там якась Аксанка.
Чы й аксамитавый гарщок.

На-на: а Нинка ны вылазыть?
Га! Щэ ж задавно й до цыцок!
Бо ж шывыльнулось ув трусах братц
О шэ но во хтось, бы зь мышонк.

И вжэ ночная ведзьма гап в кок!
А ты жэ гарный прам и хлопць.
Так дэся й Дашка в Короля каксь
Оно й сядылась на Морозк.

Но… е шэ, можэ, у С3льца й дэсь
Якыйсь ув АрСень тармазок.
Да и года уж влад задралы
Усэ, шо в пэкло дэ ж ведёт.

Тут пырыдачку щэ я бачыф.
От гэто пак да вор Игор!
Ёму уз бэз году восьмак з ноль –
А вин давай Гузельку б толч.

Ну, вырач добжэ сэрцэ вовчэ:
А во!.. шо-шо? Сов7 не то й?
Ведзь энтот Ангил, го, вжэ знаейць,
Дэ в дзедКи сь ВасеньКи й лязо сь.

И коб дэ маты прывичала
Хотя бык гэхТух кветку-розк,
То, можэ, не было б у штаньцях
Жаривок хвацкых, ек вогонь.

… ну, й що, щас дэнь ны ж сатаНяньСьКый?
А во: Васько! Плотфы ны хочь?
Ну, влизэ ж вовк в любый забор.
Мы ж римня гондычкы смуродьдь. 

... на здымКу ш во ш Анёл


Рецензии
Васятко перший хлопець на селi був,
Але, я бачу, батько шо ремня
йому колись, пробачте, не додав!..

Валентина Рженецкая   25.06.2016 02:15     Заявить о нарушении