Незнайомцю

Звідкіля ти взяв ті шрами?
Що тебе весь час терзає?
Чи може то душевні рани
вже через шкіру проростають?

Ти наче  згусток того болю,
коли німий лунає крик
в очах темно-зелених твоїх,
де блиск давно безслідно зник.

Куди ти вічно десь щезаєш?
І блима зрідка "ти" - ОНЛАЙН.
Лиш ти ці відповіді знаєш
 на купу всіх цих запитань.


Присвячено З.М. С. - ;;; ;;;;


Рецензии