Найболяче

Болять від краєвидів наші очі
Від неба та ромашкових полів
Зіниці завжди нового щось хочуть
Простих, а десь яскравих кольорів

Болять від втоми інколи нам руки
Проблеми роблять болі в голові
Життя - великій розмір каменюки
У кожному той камінь у крові

Болять у людях ревнощі прокляті
Жіночі в чоловічих, й навпаки
І душу з серцем годні розірвати
Як тіло розривають хробаки

Болять для нас розлуки та прощання
Маленькі, тимчасові й назавжди
Так боляче закінчувать кохання
Бо згасло все... Настали холоди...

Та боляче, і мабуть найсильніше
Болить щось десь всередині, в грудях
Що саме, я не знаю... Вам видніше
Можливо там старий іржавий цвях....


Рецензии