Ev Sistr ta Laou

Ev sistr 'ta Laou, rak sistr zo mat, lo;la
Ev sistr 'ta Laou, rak sistr zo mat
Ev sistr 'ta Laou, rak sistr zo mat
Ur blank, ur blank ar chopinad lo;la
Ur blank, ur blank ar chopinad

Ar sistr zo graet 'vit bout evet, lo;la
Ar sistr zo graet 'vit bout evet
Ar sistr zo graet 'vit bout evet
Hag ar merc'hed 'vit bout karet, lo;la
Hag ar merc'hed 'vit bout karet

Karomp pep hini e hini, lo;la
Karomp pep hini e hini
Karomp pep hini e hini
'Vo kuit da zen kaout jalousi, lo;la
'Vo kuit da zen kaout jalousi

________________________________
Гей, п'ємо сидр, корок діставай,
Гей, п'ємо сидр, наливай!
Гей, п'ємо сидр, наливай,
Котру вже чарку нахильцем до дна,
Пляшок порожніх суть проста!

Відмінний сидр п’єш і ти, і я,
Напій найкращий до пиття.
Напій найкращий до пиття,
А до кохання подруги в нас є,
Їх так багато, Бог спасе!

Та лиш єдину мусиш зігрівать,
Єдину подругу плекать.
Свою кохану обіймать,
А як на інших ти скінчиш зважать –
Ніхто не стане дорікать.


Рецензии