ты жива ещё, моя старушка..

- Здоров була, старенька, як ся маєш,
Я бачу, пораєшся ще потроху.
Доношуєш ще мамині панчохи
І маєш крихточку від караваю.
Он світло є, то вже велика шана,
І, бачу, навіть є шматочок мила,
Якась водиця капає із крану.
Терпи, старенька, що там залишилось.


Рецензии