Веселуха

Сосни опустили вуха.
Вітерець тихенько дмуха.
Налетіли білі мухи.
Скоро буде завірюха!
Ліс зимовий тишу слуха.
Лід крихкий, немов макуха.
Дітлахи біжать щодуху.
Пес тихенько пузо чуха.
Уповільнюються рухи,
щоб зібратися із духом.
До весни проснулась муха…
Отака ось веселуха!

01.03.2016


Рецензии