Ланджук

Алдар кучун дудуна
Башира дади нан
Сикара пада нуна
Насачу  карбижан.
Ка бебекуныняня
Ехова алтутун
Некеча бабашаня
Саркиса фардадун.
Радичу панасутя
Аргусты бабинян
Ой сара канунтутя
Шибуря даминян.


Рецензии