невгасне...

…невблаганно туга
викрадає спокій,
очі від недуги
не вбачають простір…
посіріло небо,
потемніло місто,
на душі бентежно,
од сумного вітру
заховатись ніде,
і змовчати ніяк,
світ у чорних дірах,
згасло сяйво в вікнах…
мерехтливі зорі
зайнялися плачем
над безлюдним морем
мріємо про краще
в те, що душу вабить
йти наосліп навіть!..


Рецензии