з мовчання...

…коли не сниться в ніч нічого,
не ображайся ні на кого!..
як ночі стежка звужує уяви
ти сам на потім залишаєш справи?..
намарно маєшся від дорікання,
і ставиш крапки… із краплин мовчання
укоріняється примара-біль –
ми дивимось про власні долі фільм…


Рецензии