Coughing in song song in a coffin...

In an agony of coughing from tuberculosis
Insomnia anxious soul is leading to crazy
Go to the doctors makes no sense, the threat
No longer a fatal dead Gah... What that shit

And again epileptic cough broke my rest
In quiet surrounding near me virus guest
Don't stop asking you until unleashed so get
You also have the infection bacteria that...

And bone breaks in the joints and tunic,
Bursting in my head from the weather slightly clock pick
In the solar plexus pushes and whines
Heart pounding furiously, hmm... sun shines

Circles under eyes and black spots size to plum
Flashed before the eyes in the ears is the hum
The liver hurts like the ribs and kidneys so true
They apparently wind on the construction site blew..,

The dry mouth, tickle in the throat, heartburn
It's time, waiting for a different womb...
And no appetite sleep is not, not want sing
Disease as a favor to me death will bring.

Pass through suffering mind purified clear
And after I retire and not think about fear
Sow a flower alfalfa on my grave
Sick yet, and so it is alive in your wave

Ever cost all may be soon in the city
But do I do bet on nature immunity..
The disease is not a problem, just simply grief
When poet die from cough not believe

Not in the battle of dueling not died in a prison,
Not sunk in wartime on the bottom out season
He resurrect in the spirit, for return to the nothing
Just found in myself the God of smoking
We just found yourself in the God of smoking


Кашель в песни) (песня в ГрОбу...

В мучительном кашле от туберкулеза
Бессонница беспокойство души ведет к сумасшедшим
Обращаться к врачам нет смысла, угроза
Не фатальная мертвых Гах... какое то говно

И снова припадочный кашель нарушил мой покой
В тихом районе возле меня вирус гостя
Не останавливайся, прошу тебя, пока не развязали, так что вам
Также у вас есть инфекция бактерий...

И кость распадается в суставах и туника,
Трещит в голове от погоды на несколько часов забрать
В области солнечного сплетения давит и ноет
Сердце заколотилось, хм... солнце светит

Круги под глазами и черные пятна размером с сливу
Мелькало перед глазами, в ушах гул
Печень болит, как ребра и почки так верно
Они, видимо, ветер на стройке сдуло..,

В сухость во рту, першение в горле, изжога
Пора, ждет другое чрево.
И аппетита нет, спать нет, не хочу петь
Болезнь как одолжение мне смерть принесет.

Пройти через страдания очищают разум ясный
И после того, как я на пенсию и не думать о страхе
Сеять цветы люцерна на моей могиле
Тошнит еще, и поэтому он жив в вашей волне

Когда-нибудь все может быть только в городе
Но я делаю ставку на природный иммунитет..
Болезнь-это не проблема, просто горе
Когда поэт умирает от кашля не верю

Не в бою дуэли не умер в тюрьме,
Не канули в военное время на дно вне сезона
Он воскреснет в духе, для возвращения в ничто
Просто нашли в себе Бога от курения
Мы просто нашли себя в Боге курения


Рецензии