Вставай Украiно!!!

Вставай Україно, вставай!
У добрий путь ти вирушай.
Вставай Україно, вставай!
Господа у серце ти пускай.
Разом з Господом ти йди.
Та згинуть усі твої кати.
Вставай Україно, вставай!
Щастя своє ти захищай.
Вставай Україно, вставай!
І більше спати не лягай.
Лиш активно ти працюй.
Радісне майбутнє ти будуй.
Нехай Господь народ твій оберігає.
Та серця любов’ю наповняє.


Рецензии